Massage giver afslappede muskler og øget blodcirkulation

Hos Hvide Sande Fodklinik tilbyder jeg dybdegående massage, der giver afslappede muskler og øger blodcirkulationen. Har du brug for en dygtig massør i Hvide Sande, Ringkøbing eller Skjern, sørger jeg for massage i høj kvalitet, så du kan blive smertefri og få løsnet godt og grundigt op i muskler og led.

Jeg tilbyder massage af alle kropsdele, hvor du blandt andet får:

  • ​Helkropsmassage
  • ​Nakkemassage
  • ​Benmassage
  • ​Armmassage
  • Hovedmassage

Har du smerter grundet arbejde, sport eller noget helt tredje, kan jeg tilbyde en grundig og omhyggelig massage, der virkelig gør underværker for dit bevægelsesapparat. Oplev massage, der gør en forskel for dig i hverdagen, og fornem, hvordan du får mere energi og glæde i hverdagen. Massage er meget mere end wellness - det er godt for helbredet.​

Fysiurgisk massage kommer helt i dybden

Med fysiurgisk massage kommer jeg helt i dybden, og får løsnet op for spændte muskler, der måske har forårsaget smerter andre steder også.

Denne form for dybdegående massage øger blodcirkulationen og bidrager til, at dine muskler bliver mere afslappede og får mere ilt. Faktisk kan det øge dit energiniveau og betyde, at hele dit bevægeapparat får det bedre, og du vil opleve en højere grad af velvære både fysisk og psykisk.

Det er også med til at sænke niveauet af stress i kroppen, samt udrenser affaldsstoffer. Massage kan også virke forebyggende mod smerter i nakke, skuldre, hovedpine og mange andre dagligdags skavanker. Det kræver blot, at du gør noget ved det, når du mærker spændinger.

Bestil tid til en behandling i klinikke

​Ønsker du at gøre noget ved spændinger, smerter eller skader, er du velkommen til at bestille tid til en massage i min klinik.

Jeg tilbyder følgende behandlingstyper og varighed:

  • ​Helkropsmassage - 1 time
  • ​Skulder/nakkemassage - ½ time
  • ​Rygmassage - ½ time
  • Ansigtsmassage - ½ time.

Book en tid på telefon 21 40 24 88.

dU KAN OGSÅ ...

booke en tid via formularen forneden. Vi vender tilbage hurtigst muligt om den ønskede tid er ledig.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider:​

Mandag - fredag 8-17.

Vores telefon er altid åben.

✓ Sammenslutning af Danske Fodplejere

✓ Plads til nærvær og rummelighed

✓ Kunderne giver 5/5 stjerner

Hvide Sande Fodklinik -  Tlf.:  ​21 40 24 88 -  CVR: 34296561